Safer4All Beveiligings Diensten

Inbraakbeveiliging

Elke 10 minuten vindt er in Nederland een ( poging tot ) inbraak plaats. Gevolgen? Financiële schade, verlies van waardevolle eigendommen en zelfs bedrijfsstilstand. Om nog maar niet te spreken van de emotionele gevolgen die een inbraak kan hebben. Met de inbraakbeveiliging van Stanley security beschermt u uw kantoor, winkel of huis zo optimaal mogelijk. Dit dankzij een CCV-BORG-gecertificeerde oplossing die past bij uw manier van leven en ondernemen.

Overvalbeveiliging

Wilt u zichzelf, uw medewerkers en uw klanten beschermen tegen overvallen, maak dan gebruik van Stanley Security Overvalbeveiliging waarmee u zorgt voor de juiste afschrikking. Niet alleen via hoogwaardige camerasystemen maar tevens met alarmknoppen waarmee u met één druk op de knop de alarmdienst inschakelt. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan staan onze alarmoperators u dag en nacht bij.

Brandbeveiliging

Door gebruik te maken van de Stanley Security Camerabeveiliging beschikt u altijd over de nieuwste generatie video-observatiesystemen zodat u en wij altijd via een live view-verbinding toezicht hebben op uw eigendommen. Met de remote guarding ( beveiliging op afstand ) bieden wij een ideale oplossing voor 24 uurs toezicht.

Persoonlijke beveiliging

Met de Stanley Guard heeft u bovendien een alarmsysteem dat u overal mee naar toe kunt nemen. U download de app STANLEY Guard eenvoudig op uw telefoon en uw mobiel wordt een beveiligingssysteem op zichzelf. Ermee schudden is voldoende om uw telefoon te veranderen in een compleet alarmsysteem- inclusief alarmgeluid en lichtflitsen. Uw route, locatie en data- inclusief videobeelden- worden bij activatie direct naar de alarmoperators gestuurd, live geanalyseerd en snel opgevolgd met de juiste actie.

Vergroot uw persoonlijke veiligheid, die van uw naasten, uw medewerkers en uw eigendommen. Met onze abonnementen heeft u bovendien al vanaf € 12,95 ( exclusief btw ) per week een professionele oplossing.

We helpen een verscheidenheid aan bedrijven en particulieren aan een goede beveiliging

Of het nu gaat om brandbeveiliging, cameratoezicht, brandbeveiliging of overige beveiligingsdiensten, bij Safer4All vindt u een oplossing op maat. Zo treft u bij Safer4All uitsluitend vakmensen die hun sporen ruimschoots hebben verdient op het gebied van veiligheid. Wij bieden u daarnaast een oplossing op maat tegen de scherpst mogelijke prijs.

Contact Safer4All

+31 (0)88 82 70 333

Melbournestraat 38d, 3047 BJ, Rotterdam

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Safer4All, voor uw veiligheid!

Neem contact met ons op en wij komen u graag de mogelijkheden vertellen.